• Tosti met Maaslander Jong Belegen 48+
  • Tosti geitenkaas met blauwe bessencompote
  • Maasburger met appel-rodekoolsla, coppa en kaas
  • Tosti met geitenkaas en vijgen
  • Pitatosti met geroosterde aubergine, kaas en koriander
  • Volkoren boterham met humus, Maaslander Belegen 30+, reepjes paprika en wat veldsla.
  • Geroosterde speltboterham met ijsbergsla, plakjes Maaslander Belegen 30+, tomaat en waterkers.
  • Volkoren boterham met Maaslander Belegen 30+, avocado, tomaat en veldsla.
  • Een geroosterde volkoren boterham, Maaslander 48+, tomaat en pesto.
  • Volkoren boterham met Maaslander Belegen 48+, walnoten en een beetje honing.
  • Volkoren crackers met Maaslander Jong 30+, wat radijsjes en waterkers.
  • Volkoren boterham met Maaslander 48+ Jong Belegen, tomaten-tapenade en wat basilicum.
  • Volkoren boterham Maaslander Jong Belegen 48+ met ei en augurkjes.
  • Ciabatta met Maaslander Jong Belegen 48+, plakjes tomaat en wat oregano uit de oven.
  • Geroosterde spelt boterham Maaslander Jong Belegen 30+ met humus, tomaat en rucola.
  • Volkoren crackers met Maaslander Kruid & Pit: Chili, Dragon en Lijnzaad en een beetje waterkers.
  • Een volkoren boterham met Maaslander Kruid & Pit: Rozemarijn & Pompoenpit, wat schijfjes frisse komkommer en waterkers.
  • Meergranen broodje met ijsbergsla, Maaslander Kruid & Pit: Rozemarijn & Pompoenpit en radijsjes.
  • Volkoren boterham met Kruid & Pit variant Rucola & Fenegriek en wat tomaatjes.
  • Salade met spinazie, aardbeien, avocado, Maaslander Geitenkaas, serranoham, pecannoten en een dressing van balsamico en olijfolie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!