nieuw: Maaslander kaasmakers

Maaslander is een samenwerking gestart met boeren
die een passie hebben voor het maken van kaas.

Boeren met vakmanschap die unieke producten maken. Zij beheersen het proces van kaasmaken en geven hun liefde voor het vak door van generatie op generatie. Zij weten exact hoe je de lekkerste kaas maakt van de melk van hun koeien. Zij beheersen het proces en weten wat de juiste samenstelling van ingrediënten is en welke behandelingen de kazen moeten ondergaan voor een unieke smaak en een goede structuur.

De boeren hebben elk hun eigen visie op het runnen van hun boerenbedrijf. Het zijn ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. Met hun vakmanschap voor het maken van kaas kunnen zij meer toevoegen en hun afzetmarkt vergroten. Een samenwerking met Maaslander past daarom in hun toekomst visie.


Het keurmerk Echte Boerderijzuivel staat voor zuivel die op de boerderij bereid is met de melk van de eigen koeien.

Kaas van Maaslander Kaasmakers wordt gemaakt van 100% weidemelk.


Bekijk hier de Kaasmakers video’s met Jet van Nieuwkerk en Ellemieke Vermolen:

Bekijk Kaasmakers video’s

Boer van Dieijen

Boer Olieman

Kaas van de boerderij van boer van Dieijen,
Bodegraven

De kaas van de boerderij van boer van Dieijen wordt bereid met vakmanschap en dat proef je. Romig, zacht en met een unieke smaak. De kaas van de boerderij is verkrijgbaar in de volgende smaken:

dieijen-fris
Fris Gerijpt
12 – 17 weken gerijpt
in plakken en stukken

dieijen-ferm
Ferm Gerijpt
20 – 25 weken gerijpt
in plakken en stukken

dieijen-fenegriek
Fenegriek
12 – 17 weken gerijpt
in stukken

Gethermiseerde melk
Melk verwarmd tussen de 40° – 72°.

Weidegang

Boerenkaas van boer Olieman,
Reeuwijk

De rauwmelkse Boerenkaas van boer Olieman heeft een karakteristieke boerensmaak en is ook heerlijk zacht en romig. De Boerenkaas is verkrijgbaar in de volgende smaken:

olieman-fris
Fris Gerijpt
12 – 17 weken gerijpt
in plakken en stukken

olieman-ferm
Ferm Gerijpt
20 – 25 weken gerijpt
in plakken en stukken

Bereid met rauwe melk

Weidegang

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!