• Homepage
  • Over Maaslander
  • Assortiment
  • Recepten
  • Proteïne
  • Contact
Terug naar het overzicht

Bagel met ei, pancetta, bieslookmayonaise en kaas

20 minuten4 personen

Ingrediënten

  • 8 plakken pancetta
  • 4 diepvriesbagels
  • 8 plakken Maaslander 50+ Jong
  • klontje boter, om te bakken
  • 4 eieren
bieslookmayonaise
  • 1 flinke bos bieslook
  • 200 gr mayonaise
  • zout en versgemalen zwarte peper
Bestel onze kaas

Bestel bij je favoriete winkel

  • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
  • Jumbo Bestel bij Jumbo
  • Plus Bestel bij Plus

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een ovenschaal met een vel bakpapier en leg er de plakken pancetta op. Bak ze 10-15 minuten in de oven tot ze krokant zijn. Bak de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 

Hak de bieslook fijn (hou wat achter voor garnering) en doe in een maatbeker of hoge kom met de mayonaise en blender met de staafmixer fijn. Proef en breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.

 

Smelt de boter in een ruime koekenpan. Kluts de eieren even los in een kom en breng op smaak met zout en peper. Giet het eimengsel in de pan als de boter is uitgebruist en bak de omelet in een paar minuten net gaar (het is lekker als hij nog smeuïg is).

 

Snij de bagels overdwars doormidden. Bestrijk ze met bieslookmayonaise en beleg met de plakken kaas. Verdeel de omelet in vieren en leg op de bagels, eindig met krokante pancettaplakjes. Bestrooi met de overgebleven bieslook en serveer.

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaas B.V.
  • Privacy verklaring