• Homepage
  • Over Maaslander
  • Assortiment
  • Recepten
  • Proteïne
  • Contact
Terug naar het overzicht

Broodje gegrilde peer, kaas en waterkers met gember-perenstroop

15 minuten4 personen

Ingrediënten

gember-perenstroop
  • 2 peren
  • 2 cm verse gemberwortel
  • 3 el perenstroop
    • zonnebloemolie, om te grillen
    • 4 halve witte stokbroden (of ander broodjes met knaperige korsten )
    • 8 plakken Maaslander 50+ belegen
    • 2 handjes waterkers
    Bestel onze kaas

    Bestel bij je favoriete winkel

    • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
    • Jumbo Bestel bij Jumbo
    • Plus Bestel bij Plus

    Bereiding

    Was de peren en snij ze in de lengte in plakken. Verhit een grillpan. Bestrijk de peerplakken licht met olie en grill ze kort aan beide kanten in de hete grillpan.

    Klop in een kommetje de perenstroop los met twee eetlepels water. Rasp er een stukje verse gember boven voor een extra kruidige kick en roer door elkaar.

    Bestrijk de broodjes licht met water en bak ze 5 minuten op 200 graden voor een lekker knapperig korstje. Beleg ze gul met plakken kaas en peer. Verdeel er de pittige waterkers over en serveer met de spicy gember-perenstroop.

     

     

     

    Print dit recept
    Deel dit recept met je vrienden
    • Algemene voorwaarden
    • Veelgestelde vragen
    • Westland Kaas B.V.
    • Privacy verklaring