• Homepage
  • Over Maaslander
  • Assortiment
  • Recepten
  • Proteïne
  • Contact
Terug naar het overzicht

Volkoren wrap met spicy zoete aardappel en kaas

25 minuten4 personen

Ingrediënten

  • 2 el deced chipole pepper
  • 3 el balsamico azijn
  • 3 el maple sirup
  • snuf zout
  • 3 el olijfolie
  • 3 zoete aardappelen
  • 4 volkoren wraps
  • 2 handjes slablaadjes ( bijv. mesclun of rucola)
  • 8 plakken Maaslander 50+ belegen
salsa
  • 3 middelgrote, rijpe tomaten
  • 1 kleine rode ui
  • 1 limoen
  • 3 el olijfolie
  • snuf zout
  • bosje koriander
Bestel onze kaas

Bestel bij je favoriete winkel

  • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
  • Jumbo Bestel bij Jumbo
  • Plus Bestel bij Plus

Bereiding

 

Verwarm de oven voor op 250 graden. Meng de chipotle met de azijn, de maple sirup, een snuf zout en de olijfolie. Was de zoete aardappelen, dep ze droog en snij ze over de lengte in lange parten. Doe ze in een ovenschaal met het chipotlemengsel en hussel goed door elkaar zodat alle aardappels ermee bedekt zijn. Rooster 15 minuten in de oven, keer de aardappelparten tussentijds eenmaal. Laat afkoelen.

 

Maak de salsa. Verwijder het vruchtvlees uit de tomaten en snij ze in kleine blokjes. Snipper de rode ui en doe met de tomaten in een kom. Rasp er de schil van de limoen boven en pers deze vervolgens uit boven de kom. Breng op smaak met een snuf zout. Hak de helft van het bosje koriander grof en meng door de salsa. Bewaar de rest van de takjes om de wrap mee te garneren.

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaas B.V.
  • Privacy verklaring